--> У Рівному скоротять комендантську годину щоб продовижити роботу барів і ресторанів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному скоротять комендантську годину щоб продовижити роботу барів і ресторанів

0
У Рівному скоротять комендантську годину щоб продовижити роботу барів і ресторанів
Обласна влада розглядає можливість скорочення комендантської години. Перед тим, як винести це питання на голосування ради оборони області, голова Рівненської ОВА Віталій Коваль вирішив провести опитування. Наразі 69% його читачів у соціальних мережах підтримали скорочення комендантської години з 00:00 до 5:00.
Олександр Поліщук, речник обласної військової адміністрації:

— Комендантська година була запроваджена з початку війни. Адже було дуже важливо контролювати те, що відбувається на вулиці з настанням сутінок. Завдяки комендантській годині ворожі агенти не мали можливості вільно розгулювати містом та збирати дані. Після настання комендантської години усе цивільне населення знаходиться у своїх домівках, а правоохоронці відловлюють можливих посібників ворога.

Однак нещодавно до військової адміністрації надійшло спільне звернення від ресторанного бізнесу. Вони стверджують, що через комендантську годину не встигають розвозити по домівках своїх працівників після завершення зміни. Тому змушені закривати свої заклади раніше. Скажімо, о 21-й годині. Ми не планували зменшувати час комендантської години, поки триває війна. Але оскільки надійшло таке звернення, то вимушені його розглянути. Бо наша область — тилова, і нам дуже важливо, щоб бізнес мав комфортні умови роботи та сплачував якнайбільше податків до місцевих бюджетів.

Оскільки це дискусійне питання, то було вирішено поцікавитися думкою людей. Хоч ключовою у можливому прийнятті такого рішення буде все ж позиція силових структур. Назустріч бізнесу вже пішли у Житомирській, Волинській та Чернівецькій областях, обмеживши дію комендантської години.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні