Рф планує знову окупувати звільнені українські території

0
Рф планує знову окупувати звільнені українські території
Сьогодні, 5 жовтня, у російських пропагандистських ЗМІ з’явилася інформація про те, що російський диктатор Володимир Путін нібито збирається звернутися до росіян з важливою заявою, яка стосується статусу так званої "спецоперації".

Пізніше речник Путіна Дмитро Пєсков спростував ці чутки. Він наголосив, що зміни формату так званої "спеціальної військової операції" в Україні на контртерористичну операцію поки не буде. Натомість вигадав нову маячню про "повернення до Росії" всіх територій Запорізької, Херсонської, Луганської та донецької областей.

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди, передає ТСН.

"Це прерогатива президента. На сьогодні жодних рішень щодо зміни формату спеціальної військової операції в Україні на контртерористичну операцію не ухвалювалося", - заявив Пєсков.

Натомість речник Путіна заявив, що українські території, які ЗСУ звільнили від окупантів, Росія нібито збирається повернути назад.

"Про межі ДНР, ЛНР, Херсонської та Запорізької областей у складі Росії: в указі президента є юридичне формулювання. Там певні території будуть повернуті, і ми продовжимо радитись із тим населенням, яке виявить бажання жити з Росією", - сказав Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні