«Пи*да, що робиться»: військовий рф розповів про наступ ЗСУ. АУДІО

0
«Пи*да, що робиться»: військовий рф розповів про наступ ЗСУ. АУДІО
Про контрнаступ ЗСУ на Херсонщині, обстріли з боку український військ та нерівні артилерійські дуелі своїм рідним розповідав один з російських військових Руслан Касумов.

Окупант, перебуваючи під обстрілами на Херсонщині, нарікає, що позиції в Харківській області "здали" і тепер ЗСУ вже обстрілюють Бєлгородську область Росії. Розмову перехопило та оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Щоправда, дружина Катерина вперше почула, що в Росії є Бєлгородська область. Загалом, жінка не надто розуміється на бойових діях.

"Вони до вас прилітають і вибухають чи просто лишаються?..", – запитала дружина, коли чоловік розповів про 247 "прильотів" за 40 хвилин.

"Як лишаються?! Вибухають, звичайно! Артпідготовка у них була перед наступом", – провів "лікбез" Руслан.

Він детально розповів дружині, що таке "артпідготовка". Із братом Маратом спілкуватися було легше. Той радить негайно звідти "валити".

"Пи*да, що робиться… Наших, наших, бл*дь клочат пи*да… кожен день…", – бідкається Марат.

"Хохли все відбили нах*й, нас в оточення хочуть взяти…", – розповів йому Руслан. Каже, поки будуть стояти, бо дорога на Каховку ще не відрізана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні