Пропозиція путіна: знищити українську націю, пограбувати країну і підписати мир

0
Пропозиція путіна: знищити українську націю, пограбувати країну і підписати мир
Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що наразі немає шансів на те, що переговори покладуть кінець війні Росії проти України.

За її словами, пропозиції російського диктатора Володимира Путіна протилежні миру.

"Його пропозиція звучала приблизно так: "Ми пограбуємо вашу країну, поневолимо ваших громадян, а потім ви зможете підписати мир". Це протилежно до миру. Це терор і несвобода», - сказала вона в інтерв'ю Neue Osnabrucker Zeitung.

Бербок заявила, що починаючи з 24 лютого різні країни та міжнародні організації зверталися до Путіна з проханням припинити бомбардування.

"Єдина відповідь російського президента - нові звірства", - сказала вона.

Зеленський нагадав, що Україна була і залишається лідером у переговорних зусиллях, і саме Україна завжди пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних та справедливих умовах.

«Очевидно, що із цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке честь та гідність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим президентом Росії», — сказав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні