--> Чи готується путін до ядерного удару | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи готується путін до ядерного удару

1
Чи готується путін до ядерного удару
США зробили кроки для підготовки до відповіді, якщо Росія застосує ядерну зброю. Про це координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки США Джон Кірбі заявив 3 жовтня в інтерв'ю CNN.

За його словами, американська влада серйозно ставиться до погроз РФ, але поки що не було жодних ознак того, що Путін почав підготовку до ядерного удару.

"Ми стежимо за цим так уважно, як тільки можемо. І ми не бачили нічого, що змусило нас змінити нашу стратегічну позицію стримування", – сказав Кірбі.

Він зазначив, що США "зробили кроки для підготовки до відповіді" й готові до атаки, якщо вона буде. Погрози РФ урядовець назвав "безвідповідальною риторикою".

На запитання журналіста про те, чи можуть російські тактичні ядерні ракети уникнути виявлення, Кірбі сказав, що США стежать за цим "якнайкраще", але відмовився від подальших коментарів.

2 жовтня колишній глава ЦРУ генерал Девід Петреус розповів, що в разі застосування РФ ядерної зброї в Україні, США і НАТО готові знищити російську армію.

"Просто щоб дати вам гіпотетичне уявлення: ми відповіли б, очоливши колективні зусилля НАТО, що знищили б усі звичайні російські сили, які ми можемо побачити й ідентифікувати на полі бою в Україні та у Криму, і кожен корабель у Чорному морі", – сказав генерал.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, "не бачать"? А те що якийсь поїзд везе до кордону "ядрьону бімбу" вони теж не бачать. Чи це фейк?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні