--> Під пологовим будинком оголений чоловік імітував статевий акт з пляшкою. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під пологовим будинком оголений чоловік імітував статевий акт з пляшкою. ВІДЕО

0
Під пологовим будинком оголений чоловік імітував статевий акт з пляшкою. ВІДЕО
У Кривому Розі під стінами міського пологового будинку №1 породіллі зранку спостерігали досить дивний перформанс нетверезого чоловіка, пише ТСН.

П'яний місцевий житель зняв штани і з пляшкою в руках дефілював вздовж вікон медичного закладу, безсумнівно привертаючи до себе увагу. Далі він допив пляшку і імітував з нею статевий акт.

Чоловік бачив, що його знімають, тому сховав обличчя під капюшоном. Зазначається, що «шоу» відбулося о 7-й ранку.

Користувачі мережі припустили, що чоловік може бути новоспеченим батьком, який напередодні перебрав. Здебільшого підписники поведінку криворіжця назвали непристойною, деякі поспівчували «герою» відео через ймовірні проблеми з головою, деякі - породіллям та медикам, яким довелося на все це дивитися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні