--> У США вирішують як реагувати на можливий ядерний удар росією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США вирішують як реагувати на можливий ядерний удар росією

1
У США вирішують як реагувати на можливий ядерний удар росією
США обмірковують, як реагувати на низку потенційних сценаріїв, включаючи побоювання, що росіяни можуть застосувати тактичну ядерну зброю у війні проти України.

Про це повідомляє CNN.

"США з самого початку конфлікту розробляли плани реагування на непередбачувані обставини, в тому числі на можливість того, що президент Росії може піти на ескалацію, зробивши крок, близький до ядерної атаки на Україну", - йдеться у повідомленні.

Хоч офіційні представники США заявляють, що не виявили підготовки до завдання ядерного удару по Україні, експерти розглядають ці погрози потенційними варіантами розвитку подій. Тому США має підготуватись до цього через нещодавну анексію окупованих територій України.

"Путін здатний на все. Ви повинні ставитись до нього серйозно", - заявив член комітету палати представників із розвідки Майк Куіглі.

Наразі Сполучені Штати вивчають низку потенційних сценаріїв, щоб мати плани на випадок непередбачених обставин того, як вони та їхні партнери реагуватимуть на будь-які такі атаки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А влупити "ядеркою" у відповідь не варіант? Ну тоді розбомбити бункер *уйла! Ви ж у фільмах "браві хлопи" не раз планету від катастрофи рятували.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні