Можуть підкорити будь-яку жінку: топ-5 спокусників за знаком Зодіаку

0
Можуть підкорити будь-яку жінку: топ-5 спокусників за знаком Зодіаку
Астрологи склали рейтинг головних спокусників за знаком Зодіаку, пише Апостроф.

Овен
Вони палають усередині і змушують згоряти ту жінку, яка поряд. Овни з народження ексцентричні у вираженні емоцій, чого б вони не торкалися. Ревнощі і пристрасть вони звикли проявляти своїй другій половинці від початку відносин.

Близнюки
Вони добре знають, що жінки люблять вухами, тому використовують цю стратегію у своїх стосунках. Чоловіки люблять фліртувати та демонструвати свою пристрасть, яку вони зберігають аж до старості.

Лев
Леви – природжені залицяльники. Це не ті люди, які перші місяці надсилатимуть анонімні листи із освідченням у коханні. Найчастіше Леви починають стосунки з дорогих подарунків та проявe свого пристрасного характеру.

Скорпіон
Ці люди чудово знають, що можуть за кілька хвилин підкорити будь-яку даму. За словами астрологів, чоловіки, народжені під знаком Скорпіона, мають містичну владу над жінками, виводячи їх своєю неоднозначністю.

Стрілець
Часто можна побачити, як Стрілець заграє з кількома панночками одночасно. Поведінка цих людей видається щирою і оточуючі дивуються, звідки у них стільки енергії та пристрасті. Заради підкорення жінки Стрільці готові на подвиги та складні авантюри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні