Імена жінок, які притягують до себе великі гроші

0
Імена жінок, які притягують до себе великі гроші
Астрологи, які раніше склали гороскоп на удачу на жовтень, розповіли, жінки з якими іменами притягують до себе гроші, пише Апостроф.

Дар'я
Ці дівчата мають сильний характер з підприємницькою жилкою. Дар'ї ніколи не проґавлять можливість заробити, як і не будуть безрозсудно витрачати весь капітал.

Ганна
Вони не звикли сидіти склавши руки і завжди знайдуть справу для душі. Працьовитість, інтерес до всього довкола та сильний характер стають тим самим магнітом, за допомогою якого Анни залучають у своє життя гроші.

Авдотья
Природжені лідерки, які вміють привернути до себе увагу. Авдотьї з народження розумні, проте вони не трястимуться над кожною витраченою копійкою. Ці дівчата легко можуть виділити велику суму на своє навчання, яке в майбутньому окупиться.

Каріна
Ці дівчата відрізняються цілеспрямованістю та небажанням програвати. Карини фінансово грамотні і знають, як у перспективі витрати грошей перетворити на прибуток. Вони звикли вчитися на своїх помилках та добиватися поставлених висот.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні