Путін допускає, що доведеться почати мирні переговори з Україною

2
Путін допускає, що доведеться почати мирні переговори з Україною
Російський диктатор Володимир Путін розуміє, що в якийсь момент йому доведеться шукати посередника для мирних переговорів з Україною.

Таку думку в ефірі програми "Гроші" озвучила російська журналістка і телеведуча Катерина Котрикадзе, пише Уніан.

"Після саміту ШОС виступає Ердоган, який говорить про те, що Путін готовий на діалог, що може бути знайдений цей самий діалог, є ще шанс сісти за стіл переговорів. Тут же виступає Лавров, який зустрічався з дипломатами, акредитованими в РФ. Каже, що необхідно приймати колективне рішення, потрібно розмовляти, дещо змінився тон. За моїми відчуттями – тут є два напрямки діяльності російської влади. Один – жорсткість, партія війни, яка, очевидно, дуже сильна і рухає країну до прірви, в якій вона вже знаходиться, і з іншого боку є люди, які, очевидно, мають певний вплив на Путіна... Можливо, він сам допускає, що може настати момент, коли буде потрібно якийсь рівень розмови з ЄС і Вашингтоном", – вважає вона.

Котрікадзе допускає, що Путін розуміє, що "з Зеленським він розмовляти не зможе".

"Одночасно він залишає собі якусь кватирку, щоб стався діалог із Заходом. Напевно, це залежить від того, наскільки погано будуть справи у російської армії. Я цьому дуже радію, оскільки з одного боку ми бачимо погрози завдати удару ядерною зброєю. Це не блеф, каже Путін, за ним повторює Медведєв. Але активність Ердогана і його натяки на те, що може йтися про переговори, змушують вірити, що рішення про найрадикальніший розвиток подій – ядерну зброю – не прийнято, залишають собі можливість угоди. Ми не знаємо якої", – додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемовини з кацапами будуть лише тоді коли мордор досягне дна прірви! Все інше відкладена на кілька років нова війна.
Відповісти
Та поїзати на ''перемовини'' і всю кацапську делегацію перестріляти к єбеням!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні