Масовані удари по Україні не припиняються: куди б'є ворог

0
Масовані удари по Україні не припиняються: куди б'є ворог
За добу окупанти завдали по Україні три ракетних та п′ять авіаційних ударів. 16 разів стріляли з реактивних систем залпового вогню.

Від цих обстрілів постраждали понад 11 населених пунктів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

"Це, зокрема, Бахмут, Трудове, Богоявленка, Новоукраїнка, Залізничне, Іллінка, Нікополь, Благодатівка, Миколаїв, Очаків та Одеса", – йдеться у повідомленні.

Також окупанти гатили по селах, містах і селищах із танків, мінометів та ствольної артилерії. На Сіверському напрямку били у напрямку села Фотовиж Сумської області, а на Слобожанському відкривали вогонь у бік трьох населених пунктів.

На Краматорському напрямку під удар потрапили Блакитні Озера, Григорівка, Білогорівка, Івано-Дар'ївка, Закітне, Роздолівка, Веселе та Спірне. На Авдіївському напрямку ворог стріляв у бік шести населених пунктів.

У сторону 16 міст, сіл і селищ стріляли росіяни на Запорізькому напрямку. Найчастіше ж окупанти били у бік населених пунктів біля лінії фронту на Південнобузькому напрямку – понад 25 разів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні