Характер людини за датою народження: коли народжуються щасливі люди

0
Характер людини за датою народження: коли народжуються щасливі люди
Щоб почати розбиратися, яким характером людина наділена після свого народження, на думку астрологів, потрібно зрозуміти, що таке асцендент?

Про це пише Уніан.

Асцендентом називається східна точка зодіакального кола, в ній вказано звичний нам знак Зодіаку, під яким народилася людина. Оскільки це точка, яка знаходиться на Сході, асцендент називають Висхідний знак. Асцендент нібито впливає на поведінку людини, її оточення, життєві пошуки й навіть на погляд на себе.

Щоб отримати свій найточніший гороскоп, необхідно знати точний час народження. І у чималої кількості людей може виникнути проблема, оскільки вони просто його не знають. Як дізнатися час народження? Можна піти звичайним шляхом – питати у батьків, шукати першу медичну карту, зв'язуватися з пологовим будинком чи піднімати архіви.

Але є і астрологічний шлях - астрологи можуть визначити точний час народження людини за важливими подіями, які відбулися у її житті. Це називається ректифікація гороскопу.

Що можна зрозуміти за часом народження
Точний час народження допоможе скласти гороскоп, в якому будуть розкриті найголовніші якості людини – головні слабкі і сильні сторони, сумісність з іншими зодіакальними представниками, найкращі сфери для діяльності, можливі небезпеки.

Який ваш знак Зодіаку за часом народження і за датою

Асцендент в Овні у людей, які народилися з 5 до 7 години ранку

Позитивні сторони Овнів: безпосередність, щирість, привабливість, товариськість.

Негативні сторони Овнів: запальність, впертість, жорсткість, норовливість.

Вважається, що найщасливіші Овни народжуються 2, 8, 24 та 29 числа. Варто зазначити, що Овнами традиційно вважають людей, які народилися з 21 березня до 20 квітня.

Асцендент в Тельці у людей, народжених з 7 до 9 години ранку

Позитивні сторони Тельців: комунікабельність, практичність, працездатність, сентиментальність.

Негативні сторони Тельців: впертість, можуть повестися на зовнішні якості людини й не помітити внутрішні якості, часто гнуть свою лінію.

Найщасливішими датами для народження вважають 2, 5 й 30 число. Тельцями називають людей, народжених з 21 квітня до 20 травня.

Зверніть увагу, що характер людини за датою народження онлайн описують дуже узагальнено. Буквально одна хвилина різниці в часі народження вносить серйозні корективи, тому люди всі такі різні, навіть якщо і народилися під одним знаком Зодіаку.

Асцендент в Близнюках у людей, які народилися з 9 до 11 годин

Позитивні сторони Близнюків: допитливий розум, дотепність, веселість, бажання розвиватися.

Негативні сторони Близнюків: можуть не доводити розпочате до кінця, здатні проявляти надмірну самовпевненість. У деяких ситуаціях здатні на агресивні кроки.

На думку експертів, найщасливіші Близнюки народжуються 1, 2 і 19 числа. Близнюками вважають людей, народжених з 21 травня до 21 червня.

Асцендент в Раку у тих, хто народжений з 11 до 13 годин

Позитивні якості Раків: ніжність, чутливість, уважність, сімейність.

Негативні якості Раків: замкненість, можуть таїти образи, невпевненість у собі.

Вважається, що успішні люди народжуються 1, 2, 7, 8, 12 та 30 числа. Варто зазначити, що Раками називають людей, народжених з 22 червня до 22 липня.

Асцендент у Леві у людей, час народження яких припадає з 13 до 15 годин

Плюси Левів: дружелюбність, харизматичність, позитивність, пристрасність, наполегливість.

Мінуси Левів: можуть бути марнотратами, в деяких ситуаціях здатні на агресію, люблять бути в центрі уваги.

Щасливі Леви народжуються 4, 8, 12, 22 й 30 числа. Дати народження Левів – 23 липня – 21 серпня.

Асцендент у Діві у тих, чий час народження з 15 до 17 годин

Позитивні якості Дів: хазяйновитість, наполегливість, бажання розвиватися, працьовитість.

Негативні якості Дів: не прощають собі свої ж помилки, можуть страждати трудоголізмом, схильні забагато вимагати від себе.

Щасливими датами народження Дів називають 2, 6, 28 й 30 число. Традиційно Діви – це люди, які народилися з 23 серпня до 22 вересня.

Варто зазначити, що передбачена доля за датою народження не є вердиктом. Потрібно пам'ятати, що багато що залежить від самої людини, і ніколи не варто впадати у відчай.

Асцендент у Терезах у людей, які народжені з 17 до 19 годин

Плюси Терезів: врівноваженість, працьовитість, позитивність, дружелюбність.

Мінуси Терезів: можуть недоговорювати щось, щоб уникнути конфлікту, схильні швидко змінювати точку зору, деяким властива скупість.

Лідери народжуються 7, 8, 9, 10, 28 числа. Терезами називають тих, хто народився в період 23 вересня – 22 жовтня.

Асцендент у Скорпіоні у тих, хто народився з 19 до 21 години

Позитивні сторони Скорпіонів: вміють підтримати й вислухати, доброзичливі, вміють вкладати душу в улюблену справу.

Негативні сторони Скорпіонів: не виносять критику, можуть мстити, здатні на негативні вчинки в гніві, схильні до змін настрою.

Найкращими числами для народження Скорпіонів вважаються 1, 2, 10 й 29 число. Зазвичай Скорпіонами називають людей, які народилися з 23 жовтня до 22 листопада.

Асцендент у Стрільці у людей, які народжені з 21 до 23 години

Позитив Стрільців: комунікабельність, харизматичність, впевненість у собі, наявність почуття гумору.

Негатив Стрільців: схильні до егоїстичності, своєю прямотою можуть ранити людей, можуть бути невірними.

Добрими датами для народження Стрільців вважаються 5, 8, 18, 10, 20 й 23 число. Стрільцями традиційно називають всіх, хто народжений у період з 23 листопада до 22 грудня.

Асцендент у Козерозі у народжених з 23 години до 1 години ночі

Плюси Козерогів: стриманість, розважливість, вихованість, доброта.

Мінуси Козерогів: здатні на жорсткість і навіть жорстокість, потайливі, багато тримають у собі, можуть проявляти скупість, схильні до трудоголізму.

Хорошими датами для народження Козерогів вважаються 1, 5, 3, 11 й 23 число. Зазвичай Козерогами називають людей, народжених з 21 грудня до 19 січня.

Асцендент у Водолії у тих, хто був народжений з 1 години до 3 ночі

Позитивні якості Водоліїв: креативність, доброта, товариськість, бажання рухатися вперед.

Негативні якості Водоліїв: розважливість, схильні до нарцисизму, можуть бути дуже різкими, їм важко довго знаходитися у стосунках з однією людиною.

Найщасливішими датами народження для Водоліїв називають 1, 6, 7, 8, 12, 14 число. Водоліями зазвичай вважають людей, народжених з 20 січня до 19 лютого.

Гороскоп за часом народження вважають точнішим, ніж звичайний астропрогноз, але не варто забувати, що на людей впливають не лише різні небесні тіла, а й життєві обставини. Тому не поспішайте на кого-небудь вішати якийсь "ярлик".

Асцендент у Рибах у людей, які народилися з 3 до 5 ранку

Плюси Риб: щирість, доброта, можуть щиро співпереживати, здатні дати слушну пораду.

Мінуси Риб: можуть не прощати образи й не відпускати негатив минулого, надмірна мрійливість, неорганізованість, часта зміна настрою.

Щасливими для народження Риб вважають 5, 7, 10, 14, 28 число. Рибами традиційно називають людей, які народилися з 20 лютого до 20 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні