--> Росіяни можуть взяти Одесу в котел: тривожний прогноз. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни можуть взяти Одесу в котел: тривожний прогноз. ВІДЕО

0
Росіяни можуть взяти Одесу в котел: тривожний прогноз. ВІДЕО
Після закінчення "зернової" угоди у двадцятих числах жовтня російські військові можуть атакувати Одесу з моря.

Тривожний прогноз озвучив військовий експерт, полковник Збройних сил України у запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан. Про це пише Уніан.

Також він припустив, що 20-тисячне угруповання окупантів на правобережній частині Херсонської області не збирається залишати Херсон та може рушити у бік Одеси, попри усі зусилля ЗСУ зі знищення ворожого угруповання на Херсонському напрямку.

"Брати Миколаїв їм немає сенсу. вони (росіяни) будуть його обходити, якщо буде поставлено таке завдання", – зазначив він.

За словами Світана, далі росіяни підуть або на порт "Південний", або на Вознесенськ, а звідти – на переріз траси "Київ-Одеса", щоб зробити спробу взяти Одесу в "котел".

При цьому експерт акцентував увагу на розгойдуванні ситуації у Молдові і останніх ударах РФ по Одесі іранськими дронами-камікадзе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні