--> Відомий український актор потрапив у ДТП. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий український актор потрапив у ДТП. ФОТО

0
Відомий український актор потрапив у ДТП. ФОТО
Український актор Павло Алдошин, виконавець головної ролі у фільмі «Снайпер. Білий ворон» та боєць ЗСУ, потрапив в аварію. Його мотоцикл зіткнувся на дорозі з лосем, пише РБК-Україна.

За словами артиста, він їхав дорогою на мотоциклі зі швидкістю 67 км/год. У цей момент його наздогнав лось. Мабуть, тварина вибігла на дорогу, і Алдошин не впорався з керуванням.

«Так ось. Лось мене знайшов. Я не розумію, яким чином, але лось мене знайшов, і це сталося в тилу. Коротше, лось зник. Відповідальність на ньому. Моє тіло нормально. Мотоцикл на смітник. Швидкість 67 кілометрів на годину. Я не гонщик, якщо що», - повідомив актор.

Також він додав, що чекає на УЗД, оскільки таки постраждав під час аварії. Є загроза внутрішнім органам.

Павло Алдошин – український актор театру та кіно, родом із села Семихатки під Генічеськом. Частина його сім'ї зараз перебуває в окупації, але маму на початку літа Алдошин зміг вивезти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні