--> Стало відомо, хто закликає путіна застосувати в Україні ядерну зброю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто закликає путіна застосувати в Україні ядерну зброю

0
Стало відомо, хто закликає путіна застосувати в Україні ядерну зброю
Росія може застосувати ядерну зброю проти України, якщо на фронті не матиме перемог. І така вірогідність дуже висока, пише ТСН.

Таку думку висловив ізраїльський бізнесмен російського походження Леонід Невзлін, який є колишнім співвласником російської нафтової компанії «ЮКОС», а відповідно ворогом путіна та його режиму.

На його думку, путін наразі перебуває у стані впевненості, що мобілізація допоможе росії «здобувати перемоги на фронті». А, якщо цього не станеться і рф зазнавати втрат, то путін «піде в депресію, що робить зазвичай, коли у нього щось не виходить» і його будуть агітувати до застосування тактичної ядерної зброї, говорить Невзлін.

«Далі, найімовірніше, як загнаний у кут пацюк, путін цілком здатен застосувати тактичну ядерну зброю. Як кажуть ваші (ред. - ГУР) розвідники, по лінії фронту. Я б вважав цю вірогідність дуже високою - десь біля 50%, не менше. І до цього без сумніву треба готуватися. Другий варіант, що путін передасть кермо влади, скажімо, «партії війни». Ці точно кинуть тактичну ядерну зброю», – сказав російський опозиціонер.

Невзлін також зазначив, що керівником, теоретиком та ідеологом цієї партії в рф сьогодні є Юрій Ковальчук. Саме він є автором ідеології руйнування української держави, перемоги російського світу у війні над Заходом як реваншу за поразку Радянського Союзу у Третій світовій – Холодній війні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні