--> У луцькому реабілітаційному центрі вбили чоловіка: деталі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому реабілітаційному центрі вбили чоловіка: деталі

0
У луцькому реабілітаційному центрі вбили чоловіка: деталі
У Луцьку в реабілітаційному центрі «Ренесанс», що розташований на вулиці Володимирській, днями помер пацієнт. Наразі відомо, що поліція розслідує цю справу як умисне вбивство. Підозрюють, що чоловіка через неприязнь задушив інший пацієнт, пише ВолиньPost.

Відомо, що чоловік 1949 року народження помер у середу, 28 вересня. Тіло відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Наразі відомо, що поліцейські провели слідчо-оперативні заходи та встановили, що 31-річний чоловік, який перебував на лікуванні у цьому ж центрі, задушив потерпілого через неприязні відносини.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні умисного вбивства та затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні