--> Військовий експерт розповів, що росія може атакувати Луцьк і Львів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий експерт розповів, що росія може атакувати Луцьк і Львів

0
Військовий експерт розповів, що росія може атакувати Луцьк і Львів
Російські окупанти можуть 100-200-тисячним угрупованням рушити на Луцьк і Львів. Своїми діями загарбники хочуть відрізати Україну від постачання західної зброї, проте є великі сумніви, що це їм вдасться.

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

"Ми можемо припустити, що росіяни готуватимуть ударне угруповання на два напрямки - це Волинська область. Я раніше говорив, що вони йтимуть не на Київ, а на Луцьк-Львів. Їхнє головне завдання - відрізати Україну від заходу, щоб унеможливити постачання зброї. Проте зараз це вже немає такого значення, бо постачання зброї йде через весь кордон. А тому навіть якщо вони дійдуть до Львова - це не вирішить їхніх проблем", - пояснив Олег Жданов.

Росіяни можуть відкрити ще один фронт на заході України, рушивши десь 200-тисячним угрупованням.

"А судячи з того, що угруповання військ може бути велике - до 200 тисяч. Якщо вони, звісно, зберуть 500 тисяч мобілізованих, то тоді вони можуть обрати два напрямки - Київ та Луцьк-Львів. Але судячи із заяв Данілова - ми готові до зустрічі. Очевидно, що колон вже не буде. Ми готові до зустрічі. Там все буде дуже серйозно", - сказав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні