--> Якими будуть наслідки застосування ядерної зброї з боку росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якими будуть наслідки застосування ядерної зброї з боку росії

0
Якими будуть наслідки застосування ядерної зброї з боку росії
Олексій Данілов, коментуючи ймовірність застосування росією тактичної ядерної зброї, зазначив, що виключати нічого не можна, пише 24 канал.

Секретар РНБО зазначив, що тактична ядерна зброя не може завдати ураження великій площі. Проте слід готуватись до будь-якого розвитку подій, оскільки маємо божевільного сусіда. Він нагадав, що іноземні посольства закликають покинути саме територію росії.

«Якщо хоч одна тактична ядерна боєголовка буде використана по нашій країні, відповідь світу буде миттєвою», – зазначив Данілов.

Він впевнений, що ця відповідь буде радикальною. Світ «не проковтне» удар, оскільки це буде перше використання ядерної зброї у світі після другої світової.

Стратегічну ядерну зброю путін не застосує
Секретар РНБО думає, що стратегічну ядерну зброю путін застосовувати не буде. Проте Данілов і раніше зазначав, що з тактичної розпочнеться ізоляція росії від цивілізованого світу.

До речі, станом на 29 вересня РНБО вже розробила інструкцію, як українцям реагувати на ймовірне застосування тактичної ядерної зброї з боку росії. Її мають оприлюднити упродовж найближчих днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні