--> Які ракети рф дуже важко збити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які ракети рф дуже важко збити

0
Які ракети рф дуже важко збити
В Україні немає настільки потужних та сучасних засобів протиповітряної оборони, які б дозволили збивати всі ракети окупантів. Про це розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише ТОнеТО.

Ракета С-300 – зенітна. Має свої ТТХ. У нас є такі ж ракети, але відмінність у тому, що бійці витрачають їх за призначенням – збивають літаки, гелікоптери та безпілотники.

«Противник має їх у надлишку і також значно новіші комплекси - Бук-М2, Бук-М3, «Панцир», С-400 На жаль, збивати такі цілі важко, так само як і збивати ракети тактичних комплексів «Іскандер», які летять по балістичній траєкторії з шаленою швидкістю, на жаль, ми не маємо таких засобів ППО, які могли б ефективно протидіяти саме цим загрозам», - повідомив Ігнат.

Ігнат наголосив, що незважаючи на це, захисники України викладаються на максимум для знищення ворожих цілей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні