--> Чи знали учасники «Кварталу 95» про повномасштабне вторгнення в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи знали учасники «Кварталу 95» про повномасштабне вторгнення в Україну

0
Чи знали учасники «Кварталу 95» про повномасштабне вторгнення в Україну
Відомий український гуморист і актор Юрій Ткач розповів, чи знав він і його колеги зі студії «Квартал 95» заздалегідь про повномасштабне вторгнення в Україну, пише УНІАН.

«Не було такого, що у нас в «кварталі» там якась інформація була, або в групах десь, або Зеленський комусь подзвонив по телефону», - сказав Юрій Ткач.

Він уточнив, що про вторгнення здогадувалася дружина Юрія Вікторія. Її брат зважаючи на свою роботу в одній з важливих структур попередив сестру. Саме тому напередодні Вікторія забрала Юрія з прем'єри фільму і вони поїхали додому.

«Мене Віка навіть витягувала, каже: «Давай, пішли». Я кажу: «Що сталося?». Вона каже, що війна. А у неї брат працює в певних органах, подзвонив, сказав, що так», - поділився спогадами Юрій.

У ніч з 23 на 24 лютого він також зідзвонювався з Євгеном Кошовим, щоб обговорити це.

«О першій годині ночі я подзвонив йому, кажу: «Братан, перепрошую, що я тебе розбудив. Кажуть, що війна». Він каже: «Ткач, йди випий і ляж спати», - згадав Юрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні