--> Чоловік декілька років підряд ґвалтував своїх неповнолітніх доньок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік декілька років підряд ґвалтував своїх неповнолітніх доньок

0
Чоловік декілька років підряд ґвалтував своїх неповнолітніх доньок
На Закарпатті затримали чоловіка, який, імовірно, систематично гвалтував своїх доньок, пише Голос Карпат.

Співробітники поліції затримала закарпатця, який підозрюється у зґвалтуванні власних доньок. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Двоє потерпілих дітей перебувають у безпечному для них місці. Підозрюваному за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вчора, 27 вересня, у одному з районів Закарпатської області до поліції звернулася малолітня дівчинка. 12-річна дитина повідомила поліцейським, що її батько систематично, проти її волі, вступає з нею у статеві зносини.

Малолітню дівчинку передали ювенальним поліцейським, які подбали про неї. В той час інші співробітники поліції розшукали чоловіка, на якого вказувала дитина. З’ясувалося, що протягом останніх років він самостійно виховує двох дітей – 12-ти та 15-ти річних дівчаток.

Правоохоронці провели всі необхідні першочергові слідчі дії, за результатами яких отримали докази, що підтверджують слова малолітньої заявниці. Наразі встановлено, що зловмисник причетний до зґвалтування обох своїх дочок.

Поліцейські одразу ж затримали підозрюваного у порядку статті 208 КПК України, зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Сьогодні зловмиснику буде повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину, після чого слідчий звертатиметься до суду з клопотанням про безальтернативне тримання фігуранта під вартою.

Обоє дітей зараз знаходяться у безпечному для їхнього життя та здоров’я місці. Досудове розслідування у даній справі триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні