--> Зеленський розповів, як закінчиться війна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський розповів, як закінчиться війна

1
Зеленський розповів, як закінчиться війна
Про закінчення війни можна буде говорити тоді, коли Україна поверне всі свої території, захоплені рф, заявив президент Володимир Зеленський, пише НВ.

«Якщо не буде чітко зрозуміло, що ми повернули свою землю, війна закінчилася і ось він – мир, а щось завжди буде під питанням, якась не деокупована частина, а інша частина – в якомусь компромісі, то, повірте мені, росія все одно повертатиметься до окупації нашої землі», – сказав він під час спілкування зі студентами та викладачами Гарвардського університету.

Зеленський зазначив, що Україна, на жаль, не зможе повернути своїх загиблих громадян, але може точно відновити справедливість. Вона починатиметься з повернення своєї землі.

Він також додав, що для України та українців це народна війна.

«Для України це народна війна. Мільйони людей стали на захист свободи, на захист незалежності. Це діти, які підтримують військових: збирають гроші на оборону, пишуть листи на фронт і просто носять воду на блокпостах. Це тисячі волонтерів. Це наші героїчні лікарі та медсестри. Я можу навести багато прикладів, коли особисте лідерство тієї чи іншої людини є складовими нашого спільного лідерства у війні та частинками нашої майбутньої перемоги», - резюмував президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даже коли ми виб'ємо кацапів з України не факт що вони не будуть "шмаляти" зі своєї території. Так ща даже тоді щось говорити про мир завчасно. Даже якщо і щось там з мордором підпишемо. Бо кацапи жодних домовленостей не дотримуються, і можуть згодом наклепавши зброї знову напасти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні