Опіки обличчя та кінцівок: діти знайшли банку з порохом, а та вибухнула

0
Опіки обличчя та кінцівок: діти знайшли банку з порохом, а та вибухнула
Під Одесою у Білгород-Дністровському районі троє дітей знайшли банку з порохом та вирішили погратися з небезпечним предметом. В результаті стався вибух, і постраждалих хлопчиків було госпіталізовано з опіками різного ступеня, пише РБК-Україна.

Подія сталася вчора вдень, 27 вересня. Підлітків після інциденту, який ледь не закінчився трагедією, було терміново доставлено до хірургічного відділення місцевого медичного закладу.

В одного з дітей (2007 року народження) лікарі діагностували опіки І-ІІ-ІІІ ступеня (21-24% тіла) верхніх та нижніх кінцівок та обличчя.

Ще двоє хлопчиків (2010 та 2007 року народження) отримали опіки І-ІІ ступеня (3-4%) верхніх кінцівок та обличчя.

«Немає слів... стільки розповідати і показувати про сучасні небезпеки, а самовідданих «сміливців» не зменшується... невже життя настільки втратило цінність», - обурюються рятувальники.

У ДСНС вкотре закликали дорослих, підлітків та дітей бути обережними і в жодному разі не намагатися торкнутися або навіть оглянути вибухонебезпечні предмети.

Із постраждалими хлопцями рятувальники провели виховну «розмову».

«Сподіваємося, такий урок вони, як і всі ті, до кого дійде ця новина – запам'ятають на все життя!» - наголошується в публікації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні