Біля Аляски помітили військові кораблі Китаю та Росії

0
Біля Аляски помітили військові кораблі Китаю та Росії
У США корабель берегової охорони, який виконував патрулювання у Беринговому морі, зафіксував біля Аляски ракетний крейсер із Китаю.

Згодом з’ясувалося, що крейсер був не один, адже раніше він пропливав приблизно за 86 миль (138 км) на північ від острова Киска на Алясці.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Associated Press.

"Два інші китайські військово-морські кораблі і чотири російські військово-морські кораблі, включно з есмінцем, були помічені в одиночному строю", ­– йдеться у матеріалі видання.

Командувач 17-го округу берегової охорони США, контрадмірал Натан Мур заявив, що країна продовжать забезпечувати відсутність порушень своїх інтересів у морському середовищі навколо Аляски.

Американська берегова охорона також заявила, що керівні принципи операції Frontier Sentinel передбачають реагування на таку присустність – коли стратегічні конкуренти діють у водах США та навколо них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні