--> «Цього не дозволять самі росіяни»: чим закінчиться війна в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Цього не дозволять самі росіяни»: чим закінчиться війна в Україні

0
«Цього не дозволять самі росіяни»: чим закінчиться війна в Україні
Відомий астролог Дмитро Уранус, який раніше розповів, коли Україна звільнить усі окуповані території, склав новий прогноз, тільки вже для росії, враховуючи той факт, що путін оголосив «часткову мобілізацію» в країні, пише Телеграф.

Астролог зазначає, що становище путіна, його влада та «путінську росію» вже нічого не врятує, і мобілізація, зокрема. Президент країни-агресора таким чином тільки все тугіше «затягує петлю на своїй шиї», і веде рф до неминучої поразки.

«І головне, що він цього не бачить, і так не вважає. Зарозумілість путіна, і його маніакальна упертість, не мають межі. Це хижа байдужа рептилія. Він взагалі не має почуттів і жалю, абсолютно не емпатична особистість. Він поставив за мету, і нікого не слухає, чи реально досягнення мети чи ні: «за ціною не постоїмо». Цьому звірові в людській подобі все одно скільки людей загине задля досягнення його цілей, 100 тис., мільйон — не має значення. Тому мобілізація в росії, затягування війни, і величезні жертви дуже ймовірні, практично неминучі. Але це за умови якщо путін залишиться при владі... путін розуміє, що якщо зупинить війну зараз — програє зараз, його розірвуть свої ж», — зазначив астролог.

Оскільки для путіна найбільша трагедія — це розвал СРСР, цілком логічно, що його «відновлення» під виглядом нової російської імперії — і є головним завданням і змістом всього життя цього кривавого диктатора. Однак у нього нічого не вийде і насамперед цього не дозволять самі росіяни. Ну а українці та українська армія їм у цьому із задоволенням допоможе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні