У кремлі формують новий наказ: про що у ньому йдеться

0
У кремлі формують новий наказ: про що у ньому йдеться
Анексія окупованої України може відбутися до, або невдовзі після 1 жовтня. Якщо це станеться, кремль, швидше за все, накаже міноборони включити цивільних українців з окупованих територій до мобілізаційного циклу, тобто намагатиметься залучити їх до боротьби проти України, пише 24 канал.

Українців знову «виділили»
Цивільні особи не відповідають юридичним критеріям поточного наказу кремля про часткову мобілізацію. Згідно з наказом, мобілізовувати повинні лише тих людей, які мають досвід служби у російській армії. Проте у планах диктатора усі українські чоловіки з окупованих територій у віці від 18 до 27 років матимуть право на військову службу.

Варто зауважити, що росія вже мобілізувала українців на війну з Україною. Окупаційний губернатор Севастополя михайло розвожаєв 25 вересня заявив, що в рамках наказу путіна російська влада мобілізувала близько 2 000 чоловіків в Криму та Севастополі. При цьому не варто забувати, що раніше окупанти насильно мобілізували українських мирних жителів з усіх окупованих областей України.

Кремль вже починає формувати особливості наказу
Російська влада вже поставила умови для мобілізації більшої кількості українських чоловіків після офіційного оформлення анексії:

чоловікам у віці молодше 35 років не дозволяють залишати окупований Херсон,
у Мелітополі окупантам доручили до 10 жовтня сформувати «добровольчий» батальйон чисельністю 3 000 осіб,
відомо, що у Сватовому Луганської області та у самому Луганську окупанти віддали накази мобілізувати всіх чоловіків в цих районах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні