У Німеччині напали на трьох українок: що сталося

1
У Німеччині напали на трьох українок: що сталося
У німецькому містечку Лубмін, де закінчуються російські газогони Північний потік та Північний потік-2, у неділю, 25 вересня відбулася акція «путінферштеєрів», в які взяли участь близько 3,5 тис. осіб. Головні вимоги – відновити постачання російського газу та скасувати санкції проти рф. Вони напали на трьох українок, які вийшли із зустрічним мовчазним протестом, пишуть Факти.

Організував проросійську акцію член партії Die Basis Мартін Кляйн. Ця політсила з’явилася нещодавно як рух антивакцинаторів, а тепер виступає за переговори з росією. Помічені тут й німецькі ультраправі. Зокрема, зі сцени виступав колишній член партії Альтернатива для Німеччини Андреас Кальбітц, який також вважається правим екстремістом та неонацистом.

Саме під час його виступу на сцену вийшли три українки. Вони просто тримали плакати на підтримку України та вимогою визнати рф державою-терористом. Їхній мовчазний протест викликав агресивну реакцію радикальних «путінферштеєрів».

Дівчат витіснили зі сцени, а фото та плакати, які вони тримали, розірвали. Стюардам, що спостерігали за мітингом, довелося втрутитися.

Мар’яна Яремчишна, яка вже кілька років живе в Німеччині та очолює місцевий проукраїнський руху, та ще дві українки, які залишили домівки через війну, з початку повномасштабного вторгнення рф разом організовують щомісячні акції на підтримку України.

Яремчишна обурена байдужістю та непоінформованістю учасників проросійського мітингу:

«Їх не хвилює, що на моїй батьківщині йде війна. Це сумно».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут дивного? Там кинь ломаку , то попадеш якщо не в кацапа, то в прокапського любителя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні