--> США нанесуть превентивний удар по рф: коли це станеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

США нанесуть превентивний удар по рф: коли це станеться

1
США нанесуть превентивний удар по рф: коли це станеться
США можуть нанести по території рф превентивний удар ядерною зброєю. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

«Путін розмахує ядерною зброєю, але США демонструють чітку впевненість, що відповідь буде. Вважається, що Джо Байден зайняв таку саму позицію, як свого часу Кеннеді, коли була карибська криза. Тоді була заява, що якщо СРСР застосує ядерну зброю, то Америка відповість. Зараз те саме заявив Джо Байден адміністрації путіна. Йдеться, що якщо буде спроба. Наголошую, спроба застосування ядерної зброї США можуть нанести превентивний удар по рф. При цьому не тільки звичайною зброєю, а й ядерною», - пояснив Жданов.

Військовий експерт, як аргумент цьому розповів, що для цього США підняли спеціальні літаки, які «полюють» на ядерні ракети.

«У підтвердження того США підняли спеціальні літаки дальнього радіолокаційного спостереження, які використовуються для виявлення дальніх балістичних ракет. Тобто вони відстежують стратегічну ядерну зброю. США показали, що два літаки літали в районі Аляски і один ще десь на Далекому Сході. Тобто спостерігають за ядерним арсеналом рф», - пояснив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо кацапи перші запустять таку ракету, то це вже буде удар у відповідь, а не "превентивний удар".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні