Що путін запропонував Ірану

0
Що путін запропонував Ірану
ЗСУ активно збивають в Україні іранські безпілотники. Це означає, що Іран їх усе ж таки надав росії, і це говорить про те, що путін пообіцяв Ірану щось дуже вигідне, зокрема військові бази в Сирії.

Таку думку 24 каналу озвучив головний редактор порталу "Україна по-арабськи" Мохаммад Фараджаллах. Раніше ЗСУ припустили, чи постачатиме Іран дрони росії надалі.

Іран думає, що Україна досі слабка
Фараджаллах розповів, що Іран вирішив постачати безпілотники росії, бо вважає, що Україна не змінилась з 2014 року. Зокрема, тоді вона м'яко відреагувала щодо тих країн, які визнали Крим російським.

Це було сигналом слабкості, й у багатьох в Ірані залишились ілюзії, що Україна досі слабка,
– зазначив головний редактор порталу "Україна по-арабськи".

Путін запропонував Ірану бази в Сирії
Він продовжив, що путін, аби не програти в Україні, вже готовий на все. Зокрема, запропонував Ірану військові бази в Сирії. Їх росіяни нині звільняють.

"Так Іран отримує найближчі рубежі з ізраїльським кордоном", – зауважив Фараджаллах.

Іран сподівався, що росія переможе
Головний редактор порталу "Україна по-арабськи" додав: Іран сподівався, що росія переможе у війні. Тоді збудеться мрія путіна про багатополярний світ.

З'явиться щось схоже на срср, який запропонує підтримку Ірану. Країні, яка вже довгий час перебуває в ізоляції,
– наголосив він.

Україна правильно відреагувала
За словами Фараджаллаха, Україна абсолютно правильно відреагувала на дії Ірану. Вона не стала повністю розривати дипломатичні стосунки, а знизила рівень представництва Ірану в Україні.

"Це необхідно для того, щоб Іран переглянув свою позицію щодо надання росії безпілотників", – підкреслив головний редактор порталу "Україна по-арабськи".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні