Коронація короля Чарльза III: названо можливу дату церемонії

0
Коронація короля Чарльза III: названо можливу дату церемонії
Але коронуватимуть Його Величність лише наступного року. Що відомо про майбутню коронацію короля Чарльза III – розповідаємо вам докладніше, пише ТСН.

За інформацією видання The Sun, коронувати нового монарха можуть навесні або влітку 2023 року. І є ймовірність, що це може статися у 70-ті роковини коронації самої Єлизавети II, яка відбулася 2 червня 1953 року, що, погодьтеся, було б дуже символічно.

Відбувається коронація монарха зазвичай у Вестмінстерському абатстві. Видання пише, що через 48 годин після поховання Єлизавети II розпочалося планування коронації нового короля.

За словами джерел, коронація короля Чарльза III буде не такою масштабною, якою була у його матері. Вона буде менш витратною, ніж була у королеви, та фінансуватиметься за рахунок платників податків, як і зазвичай.

"Жодного поспіху з коронацією немає, і треба дуже багато спланувати. Але це буде в травні чи червні, залежно від подій, що відбуватимуться у світі", – розповіло виданню джерело. "Поки сім'я залишається в офіційній королівській жалобі до наступного понеділка, найближчим часом нічого не буде оголошено. Але всі знають, що це має статися наступного року, а травень чи червень – найкращий час".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні