На Волині п'яний водій втікав від прикордонників і врізався в електроопору

0
На Волині п'яний водій втікав від прикордонників і врізався в електроопору
Аварія трапилася ввечері у четвер, 22 вересня. Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Прикордонний наряд намагався зупинити легковик на контрольному посту в одному з населених пунктів Володимирщини.

На вимогу зупинитися водій зухвало об’їхав правоохоронців та продовжив рух, набираючи швидкість. Невдовзі прикордонники наздогнали втікача, який не впорався з керуванням, і його транспортний засіб зіткнувся з бетонним стовпом лінії електропередач. 43-річний керманич ледве тримався на ногах та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Стосовно утікача охоронці кордону склали адмінпротокол «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Про подію прикордонники поінформували співробітників патрульної поліції. Вони склали на правопорушника ще два протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні