--> Три області України, у яких найбільше колаборантів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три області України, у яких найбільше колаборантів

2
Три області України, у яких найбільше колаборантів
Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, з усіх регіонів почали надходити повідомлення про затримання прихильників ідеї «русского міра», пише Конкурент.

Про те, в яких областях України колаборантів найбільше, в ефірі програми «Прайм-Тайм» розповів радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

За словами Ростислава Смірнова, найбільше прихильників «руского міра» зафіксували на території Луганської області, там щодо них відкрили понад 400 справ. Друге місце після Луганщини посідає Херсонська область, а третє – Київська область.

«Важливий нюанс, який треба розуміти – чому, наприклад, третє місце Київська область, а не Донецька, тому що ми ще не звільняли Донецьку область. В нас там немає великих деокупованих територій. Можна сказати, що до цього «топу» підтягнеться Харківська область, тому що ефективно виявляти колаборантів можна після звільнення територій, коли ми маємо можливість встановити факти колабораціонізму», – пояснює Ростислав Смірнов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось і центр України, а насправді кубло запроданців.
Відповісти
Що ви пишете одне й те саме по два рази? Вже була сьогодні о 01:12 новина "Назвали ТОП областей, у яких найбільше колаборантів"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні