«Думав, жертва російської пропаганди»: Скрипка назвав артиста, який вразив його після 24 лютого

0
«Думав, жертва російської пропаганди»: Скрипка назвав артиста, який вразив його після 24 лютого
Соліст рокгурту "ВВ" Олег Скрипка розповів про свого товариша-артиста, який нині захищає Україну на передовій.

Від початку повномасштабної війни одні артисти поїхали за кордон давати благодійні концерти, інші ж – залишилися в Україні.

Лідер українську гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, що один із артистів, який нині захищає Україну на передовій, його здивував.

Зокрема, це товариш Скрипки, від якого він не очікував такої віддачі. За словами музиканта, його приємно здивував Коля Сєрга.

"А є серйозні, класні люди. Несподівані. Наприклад, мій дружбан Коля Сєрга. Він талановитий артист, дуже хороша людина. Я давно його знаю і поважаю. Російськомовний одесит. Прикольний, душевний. Але я до одеситів ніколи серйозно не ставився. Тому що думав: ну, жертви російської пропаганди. Памятник Катерині, вся ця їхня історія... І тут Коля Сєрга – опачки! 24 лютого він переходить на українську мову, пише прекрасні пісні та поезію і йде в ЗСУ. Я ніколи, ніколи не міг цього чекати від Колі! Я його знав, але виявляється, це справжня сильна людина. Він розуміє, що і як відбувається на планеті" – розповів Скрипка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Натомість зірок, які поїхали з України та не повернулися через війну, музикант зневажає.

"Кожна людина перебуває перед дзеркалом своєї совісті. Це її рішення та відповідальність. Для мене є люди, які просто "за бабки" і все. Вони не можуть інакше. Це їхня сутність. А ті люди, які сприймають їх як серйозних виконавців, це означає, що воно в них віддзеркалюється всередині. Значить, у них теж немає всередині ядра. Десь глибинно цих людей можна обманути, тому що вони хочуть, щоб їх обманули. Їхні провідники порожні", - зазначив Скрипка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні