П'яний водій маршрутки возив пасажирів: пляшки з алкоголем тримав у кишенях

0
П'яний водій маршрутки возив пасажирів: пляшки з алкоголем тримав у кишенях
У Тернополі патрульні виявили нетверезого водія маршрутки, який перевозив пасажирів. У кишенях чоловіка знайшли пляшки з алкоголем.

Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Вчора, 21 вересня, близько 20-ї години, патрулюючи на вулиці Леся Курбаса, інспектори виявили водія маршрутного транспортного засобу, який порушив ПДР. Інспектори зупинили автомобіль та, під час спілкування з водієм, виявили у останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

"Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.22 проміле алкоголю в крові водія", – зазначають правоохоронці.

Після цього патрульні виявили у кишенях водія дві пляшки з алкоголем. Чоловік зізнався, що протягом робочого дня вживав спиртне. На водія склали відповідні адміністративні матеріали та вилучили права. Тепер його долю вирішуватиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні