Стало відомо, хто віддає накази армії рф в Україні

0
Стало відомо, хто віддає накази армії рф в Україні
У російській армії розходяться думки про те, як найкраще протистояти раптовому наступу ЗСУ на полі бою. Адже сили окупантів опинилася в обороні на сході та півдні України, пише ТСН.

Розвідці вдалося перехопити розмови російських військових. На них чутно, як офіцери сперечаються між собою і скаржаться друзям та родичам в рф на рішення, які ухвалює Москва.

Існують також серйозні розбіжності щодо стратегії з воєначальниками. Останні намагаються домовитись, на чому ж зосередити зусилля для зміцнення оборонних рубежів.

Видання зауважило, що два його співрозмовники поінформували – президент росії володимир путін самостійно дає вказівки безпосередньо генералам на місцях. Джерела зазначили, що це неймовірно незвичайна тактика керування в сучасних збройних силах. Вона натякає на неефективну російську командну структуру.

Автори матеріалу також пишуть, що Міноборони рф оголосило про перекидання сил у бік Харкова на північному сході, де ЗСУ досягли найбільших успіхів. Проте американські та інші західні джерела інформують, що основна частина російських військ надалі залишається на півдні, де українські бійці теж проводять наступальні операції довкола захопленого Херсона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні