Астролог назвав дату, коли росіяни перестануть бомбити Україну

1
Астролог назвав дату, коли росіяни перестануть бомбити Україну
Війна в Україні триватиме до середини 2023 року. Як кажуть астрологи, важкі бойові дії можуть завершитися восени, а окупанти готові будуть звільнити ще кілька територій, пише Главред.

«Гаряча фаза війни може закінчитися 28 жовтня. Може бути не все дату в дату, але у нас буде ретроградний Марс 28 жовтня, та Бог війни сповільнюється. Це не означає, що буде повне завершення війни, але буде уповільнення гарячої фази», - говорить астролог Яна Эзотеричка.

За словами астролога, нам потрібно протриматися до грудня місяця, та до Нового року.

«Ми маємо дуже важкий шлях. Ті, хто хотів повернутися в Україну, то потрібно повертатися зараз, або вже до кінця війни. До Нового року росія буде дуже часто просити переговори. Карти показують, що армія рф буде намагатися відійти від деяких територій», - каже фахівець.

При цьому астролог додала, що агресор будує багато планів щодо України, але це їх хитрий план.

«Це повне насильство людей. Швидше за все, вони не зможуть провести «референдум» та карти показують, що це буде повний провал», - говорить астролог.

Які території України будуть під обстрілами
«Загострення буде в Краматорську і Слов'янську. Там намагатимуться провести опалювальний сезон, але будуть великі проблеми. Бойові дії там триватимуть», - додала астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось ті астрологі забагато почали передбачати, і нічого з того не виходить, а початок війни чому не передбачили? чи вам заборонили тоді це робити? чи такі ви ще астрологі, одна назва шарлатани
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні