--> Астрологи назвали найгірших керівників за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астрологи назвали найгірших керівників за знаком Зодіаку

1
Астрологи назвали найгірших керівників за знаком Зодіаку
Астрологи назвали трьох найгірших керівників. Ними виявилися Раки, Діви та Скорпіони. Вони не дадуть нікому розслабитися та постійно триматимуть працівників у напрузі.

Прол це пише Лайфстайл 24.

Попри те, що ці люди є розумними та ерудованими, однак через їхній "гострий" язик та характер працівникам важко з ними вживатися.

Раки

Раки є вразливими та нестресостійкими, що для керівника є дуже погано. Вони часто не контролюють свої емоції та можуть грубо повестися з працівниками. Раки не вміють входити в чиюсь ситуацію та важко сприймають особисті прохання підлеглих.

Діви

Якщо Діви стають керівниками, то швидко починають відчувати свою владу і переваги на іншими, та починають зловживати цим. Діви люблять, аби їм догоджали: робили компліменти, хвалили, проявляли регулярні знаки уваги. Тоді вони для своїх «любимчиків» зроблять все можливе, аби підвищити їхню посаду та зарплату.

Скорпіони

Скорпіони дуже дипломатичні і компромісні. Працівники керуються їхньою добротою, тож часто виконують свої завдання недобросовісно. Потім від цього страждають всі – в першу чергу керівництво. Скорпіони не вміють керувати людьми, тому нерідко з ними колектив ставиться з байдужілістю до своїх зобов’язань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
враження це сторінка циган?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні