В Україні може зникнути туалетний папір

4
В Україні може зникнути туалетний папір
В Україні може потрапити в розряд дефіциту ще один товар. Йдеться про туалетний папір. Відомий кожному бренд "Обухів-65" може щезнути з полиць магазинів. А оскільки він займає левову частку цього сегменту продукції, то взагалі туалетний папір в Україні може стати дефіцитом.

Про це пише biz.today.

Усе – через можливе закриття Київського картонно-паперового комбінату, який випускає знамениту марку туалетного паперу. Загроза закриття нависла над КПК через ймовірне російське громадянство його бенефіціара Володимира Крупчака. До того ж, керівництво Київського КПК підозрюють у несплаті податків.

Через ці підозри на комбінаті пройшли обшуки. А майно та активи Київського КПК були заарештовані. При цьому ще 12 вересня КПК виступив із заявою щодо громадянства Володимира Крупчака. Як виходить із заяви, власник комбінату відмовився від російського громадянства ще в далекому 2007 році.

Водночас, за словами політичного аналітика Олександра Кочеткова, якщо арешт з майна підприємства не знімуть, і його роботу не відновлять, це відчують споживачі усієї України. Якісний туалетний папір може стати дефіцитом, а натомість нішу заповнять неякісні підробки популярного бренду.

Та навіть не це найголовніше. Головне, що без роботи залишаться понад 2,5 тисячі працівників комбінату. А казна недорахується понад 960 млн гривень податків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тріте сраки лопухами!
Відповісти
Прийдеться усім не какати
Відповісти
В нас в Луцьку свій КПК є. Світ клином на Обухівській не зійшовся. Та й зрештою приберіть власника-кацапа , а фабрика може працювати.
Відповісти
купуй Кохавинку...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні