--> Астролог розповів, чим закінчиться війна в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, чим закінчиться війна в Україні

1
Астролог розповів, чим закінчиться війна в Україні
Президент росії володимир путін перебуває в становищі цугцванга, будь-яка його дія веде до неминучої поразки. Він з затягуватиме війну, що призведе до величезної кількості жертв, пише UaPortal.

Про це заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, цей сценарій буде реалізовано, якщо глава Кремля залишиться при владі.

«Путін розуміє, що якщо зупинить війну зараз, програє зараз, його розірвуть свої ж. А попереду такі дати... 70-річчя. Як думаєте, який подарунок зажадав «збирач земель росіян»? А потім 100-річчя заснування СРСР. Потім вибори президента, весна 2024. Як до таких дат підійти без «перемог»? Путін завжди говорив, що для нього найбільша трагедія – це розвал СРСР. Тому відновлення цього СРСР, під виглядом нової російської імперії – головне завдання та зміст усього його життя», – зазначив астролог.

Він наголосив, що для путіна кількість загиблих не має значення, але проблеми, які накопичуватимуться, створять «піраміду», яка розчавить і його, і росію.

«І тому цей нелюд продовжить війну завдяки військовому становищу та мобілізації в росії, але все одно зазнає поразки. За півроку, рік, півтора – не важливо, головне підсумок буде саме таким. І цю поразку йому мають завдати самі росіяни, оскільки тепер стоїть питання – або він, або вони», – підсумував Уранус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
циганка Рая кинувши карти розповыла що астролог попаде 1 жовтня пыд колеса поїзда
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні