Влада може знову заборонити продаж алкоголю

1
Влада може знову заборонити продаж алкоголю
Тих, кого будуть ловити на покупці/продажу алкогольних напоїв, автор петиції просить направляти до лав ТРО та Нацгвардії, пише Главком.

Столичну владу закликали знову заборонити продаж алкоголю на час дії воєнного стану у Києві. Відповідна петиція №11195 зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Автор петиції Володимир Волошенко просить столичну владу звернути увагу на збільшення кількості людей у стані алкогольного сп’яніння після скасування у Києві заборони на продаж алкоголю.

«Заборонити продаж алкогольних напоїв в місті Києві на час воєнного часу є важливим, тому що, на час воєнного положення, може бути все завгодно, місту не потрібні люди в сильному алкогольному сп'янінні, якщо щось, не дай Боже трапиться», – йдеться в повідомленні.

Автор зазначає, що якщо ж алкоголь після нової можливої заборони будуть нелегально продавати чи покупати, то порушників варто направляти до лав територіальної оборони (ТРО) та Національної гвардії.

«У країні війна, потрібно захищати свою країну, а не напиватися так, щоб валятися десь під мусонним баком (дуже часто таке бачу). А тих людей, яких будуть ловити на покупці/продажу алкогольних напоїв, направляти до лав ТРО та Нацгвардії», – наголосив автор петиції.

Документ зареєстровано 19 вересня. Для розгляду столичною владою петиція №11195 має зібрати за два місяці шість тисяч голосів. Збір підписів триватиме ще 58 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конфіскація майна. Роботи на 2 дні і крапка а не займатися хабарництвом і кришуванням
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні