--> Рашистів – в котел! Арестович заявив, що найближчим часом ЗСУ готові оточити Лиман | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рашистів – в котел! Арестович заявив, що найближчим часом ЗСУ готові оточити Лиман

1
Рашистів – в котел! Арестович заявив, що найближчим часом ЗСУ готові оточити Лиман
Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що деокупація Лиману Донецької області відкриє оперативний простір для українських військових до Сватового Луганської області.

Арестович в ефірі Фейгін Live сказав, що українські військові продовжують просування на лівий берег річки Оскол і прямують у бік Лиману. Про це пише Главред.

"Такими темпами протягом короткого часу Лиман може влетіти в оточення або бути взятий. Далі відкривається оперативний простір до Сватового, а якщо нам вдасться розширити ці плацдарми, то буде горе північній частині Луганської області. Власне кажучи, бойові дії вже йдуть на території цієї області", - розповів Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О люсяяя!А він що став командувачем?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні