Неочікувано! Одна з європейських країн передасть Україні 28 танків M-55S

0
Неочікувано! Одна з європейських країн передасть Україні 28 танків M-55S
Словенія передасть Україні 28 танків M-55S. В обмін на це країна отримає від Німеччини 40 військово-транспортних машин. Про це домовились канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем'єр-міністр Словенії Роберт Голуб, 19 вересня під час телефонної розмови.

Про це повідомляє пресслужба словенського уряду.

"Українська сторона отримає 28 словенських танків M-55S. Натомість Словенія отримає 40 німецьких військово-транспортних машин, а саме 35 важких навантажувачів та п'ять важких цистерн для води. Цей "круговий обмін" зміцнить співпрацю в галузі оборони між Словенією та Німеччиною", — йдеться у повідомленні.

Танки M55S залишилися в Словенії після відходу югославської армії. У середині дев'яностих Міноборони Словенії вирішило модернізувати їх. Реконструкція резервуарів обійшлася більш ніж в 52 мільйони євро, її проводили у співпраці з ізраїльськими компаніями до 2001 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні