На околиці села знайшли тіло вбитої 18-річної дівчини

0
На околиці села знайшли тіло вбитої 18-річної дівчини
19 вересня близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення про виявлення неподалік с. Гальчина Андрушівської громади тіла 18-річної місцевої жительки зі слідами насильницької смерті, пише Рупор Житомира.

Про зникнення дівчини напередодні правоохоронців проінформувала її мати. На місці події працюють поліцейські.

Тіло 18-річної дівчини виявили на околиці села.

За словами матері, яка повідомила про зникнення доньки увечері 18 вересня, дівчина пішла на прогулянку і до певного часу спілкувалась з рідними по телефону. Коли ж зв'язок з нею увірвався, мати звернулась до правоохоронців.

На місці виявлення тіла дівчини нині працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського РВП. Фахівці зафіксували наявність ознак насильницької смерті.

Нині тривають першочергові заходи поліції щодо з’ясування обставин. Проводиться огляд місця події, правоохоронці збирають відомості про кримінальне правопорушення та опитують жителів села.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні