--> Волинян закликали бути обережними: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян закликали бути обережними: що сталося

0
Волинян закликали бути обережними: що сталося
У прикордонних районах Волинської області облаштували систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових, повідомили на сторінці 100-ої окремої бригади Територіальної оборони.

Зазначається, що такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку місцевого населення.

«Ділянки мінно-вибухових загороджень марковані табличками «Небезпечно, міни!» Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг, а також під час відвідування лісових масивів! Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – цієї заборони треба беззастережно дотримуватися!

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах!» - інформують у дописі.

У 100 бригаді зазначили, що після беззаперечної Перемоги України над агресором та ретельного розмінування усіх територій, волиняни знову матимуть змогу вільно відвідувати прикордонні ліси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні