Чоловічі імена, власники яких схильні до зрад

0
Чоловічі імена, власники яких схильні до зрад
Ізотерики назвали три чоловічі імені, представники яких найчастіше виявляються пристрасними, романтичними та палкими коханцями, проте не завжди вірними, пише НВ.

Такі чоловіки переважно не поспішають одружуватися, але якщо вступають у шлюб, то не гарантують, що це їх перше та останнє весілля.

Петро
З давньогрецької мови це ім'я перекладається як «скеля», «камінь», тому дружина Петра буде почуватися за ним як за кам’яною стіною.

Це пристрасні, палкі чоловіки, які не люблять монотонності та рутини. Інтимна близькість у стосунках для них дійсно важлива, тому його партнерці варто бути готовій до експериментів у ліжку. Якщо ж партнери не співпадають у плані сексу, такі чоловіки можуть бути схильні до інтрижок. Такі чоловіки не люблять довгий час бути холостяками, до того ж вони рідко бувають обділені жіночою увагою.

Тимофій
Це ім'я має грецьке походження, у перекладі воно означає «шанує Бога». Зазвичай, чоловіки, названі цим іменем, дуже творчі, мають відповідні професії та інтереси. З ними завжди цікаво. Також Тимофії зазвичай знають, як знаходити підхід до жінок.

Такі чоловіки часто потребують жінку-Музу, яка буде надихати їх на життєві подвиги та креатив. Оскільки ці люди пристрасні та емоційні, вони схильні швидко закохуватися, але так само швидко їх почуття можуть проходити. Якщо почуття до попередньої Музи у Тимофія зникли, він навряд чи буде намагатися врятувати стосунки.

Лев
Ще одне ім'я грецького походження. Раніше новонароджених називали так, бажаючи, щоб дитина отримала велику силу, харизму та виросла впливовим лідером. Чоловіки з цим іменем — улюбленці жінок. Зазвичай вони владні та схильні контролювати свою партнерку.

На відміну від попередніх двох імен, чоловіки на ім'я Лев не схильні до зрад та невірності. Проте якщо станеться, що він закохається у іншу, будучи одруженим, то не стане дурити голову своїй екс-коханій, а чесно зізнається у тому, що його почуття згасли, і попрощається з цим шлюбом. Враховуючи любов до жіночої уваги та романтики, такі випадки можуть бути непоодинокими за життя Льва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні