Лукашенко зробив шокуючу заяву про Україну: що він сказав

2
Лукашенко зробив шокуючу заяву про Україну: що він сказав
Самопроголошений президент олександр лукашенко знову придумав чергову маячню. Цього разу він заявив, що в Україні формуються силові підрозділи для повалення тоталітарної влади у Білорусі, пише ТСН.

Лукашенко заявив, що таким чином Україна хоче повернути на територію республіки Радянський Союз.

Про це він сказав у промові, присвяченій Дню народної єдності Білорусі, який святкується щорічно 17 вересня.

«В Україні знайшли зручне місце. Сьогодні формуються силові підрозділи для повалення влади у Білорусі і поверненню нас щонайменше до 1939 року», - сказав лукашенко.

На відео помітно, що говорячи цю маячню, псевдопрезидент сприймає це за дійсність і дуже боїться. Тон голосу міняється, стає голоснішим, але це не приховує його страху.

Крім того, за його хворою фантазією, розвал України вже розпочався, а польські, литовські та латиські політики наївно «розраховують виторгувати собі майбутнє у нових геополітичних реаліях, аби це не означало».

«Розвал України вже розпочався. А польські, литовські та латиські політики, зважаючи на все, наївно розраховують виторгувати собі майбутнє в нових геополітичних реаліях. Дуже шкода, що наші сусіди не вивчили уроки історії. Але головне, щоб ми пам'ятали свій історичний досвід, а онукам нашим не довелося вибудовувати національну державність наново», - сказав лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не він а усі білоруси стадо БАРАНІВ
Відповісти
А карту, карту він показав звідки буде напад?!!! Ідіот корисний вусатий--новий вид двоногих прямоходячих істот!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні