Чому лікарні та морги Луганщини переповнені

0
Чому лікарні та морги Луганщини переповнені
Жителі області щодня бачать колосальні втрати окупантів на фронті, хоч ті намагаються приховати від них реальну інформацію.
Через відсутність Інтернету місцеве населення майже не має поточної інформації на фронті. Тому окупанти не втрачають можливості маніпулювати громадською думкою. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Втім, за таких значних втрат окупантам вдається лише приховати точну кількість загиблих. Переповнені лікарні та морги місцеві жителі бачать щодня", - сказав глава області.

За його інформацією, під час відступу з Харківської області лише підрозділи 11-го армійського корпусу зі складу балтійського флоту збройних сил Росії втратили понад 50% особового складу та понад 200 одиниць військової техніки.

Також через значні втрати під час відступу з Харківщини росіяни продовжують буквально збирати чоловіків вулицями, щоб ті будували оборонні споруди в Луганській області. Нагромадження техніки ворога люди спостерігають майже у всіх населених пунктах, розташованих поряд з адмінкордоном в інші області. Зокрема, у Троїцькому, Сватовому, Рубіжному, Попасній.

"Навіть у вихідні у Луганську, Сорокіному, Довжанську, Ровеньках, Антрациті, Кришталевому та інших містах військові Росії продовжують виловлювати чоловіків", - каже Гайдай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні