Відома телеведуча зробила гучну заяву про українську мову

2
Відома телеведуча зробила гучну заяву про українську мову
Фітнес-тренер, телеведуча та екс-учасниця проекту «Танці із зірками» Аніта Луценко розповіла, що з початку повномасштабної війни свідомо перейшла з російської на українську мову.

«Моя власна, особиста, нікого ні до чого не змушуюча думка в голос: намагатися вивчити іноземну мову (англійську, іспанську, французьку), коли ти не володієш вільно українською і є українцем, як мінімум дивно, як максимум – не логічно. Намагатись бути як нейтів спікер (як той хто нею все життя розмовляє), розмовляти флюентлі (вільно) іноземною, коли не можеш робити це мовою свого паспорту – то дивина. Час на іноземну є, на свою – немає», – пише Луценко.

Аніта Луценко зізнається, що все ще іноді в розмові переходить на російську та покине не має достатньо словникового запасу, що виражати всі свої думки, але продовжує наполегливо практикуватися та змінюватися на краще.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до того часу мабуть було какая разница .
Відповісти
Ага, допоки півень не клюнув.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні