Війна в Україні затихне восени: причини

1
Війна в Україні затихне восени: причини
Восени та взимку війна трохи затихне. У ці пори року дуже складно проводити будь-які наступальні дії чи прориви фронті, пише ТСН.

Восени зайдуть дощі, а за таких умов важка техніка, зокрема, може рухатись лише великими дорогами. На ґрунтовій дорозі вона одразу в'язне. Про це заявив військовий експерт Петро Черник.

«Оперативне вікно до місця часу закриється, бо зайдуть дощі, підніметься рівень води у східних річках. Якщо зараз умовно той самий Оскол можна перейти вбрід, то за місяць треба буде робити понтону переправу. А це серйозна артилерійська мішень. Вважаю, що ця фаза війни затихне - все перейде в контрбатарейні артилерійські дуелі. Саме це пояснює, чому у передостанньому пакеті, який буде від американців, є величезна кількість контрбатерейних радарів. Буде перегрупування військ - і наше, і противника. Як тільки висохне ґрунт - наступна фаза російсько-української війни, яка мусить умогилити російський імперіалізм», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить треба лупити далекобійними ракетами по складах окупанта!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні