Поліція викрила мережу борделів: щодоби «працювали» до 30 дівчат. ВІДЕО

0
Поліція викрила мережу борделів: щодоби «працювали» до 30 дівчат. ВІДЕО
Поліція Київщини затримала групу сутенерів та ліквідувала мережу закладів розпусти в столиці.

Як пише поліція Київщини, правоохоронцям вдалося викрити злочинне угруповання у складі 6 осіб, які створили щонайменше 4 підпільні заклади з надання сексуальних послуг, що діяли цілодобово.

Організаторами незаконного бізнесу виявилися 43-річний мешканець Києва та його 34-річний товариш. Ще 4 адміністратори віком від 24 до 26 років забезпечували роботу закладів розпусти на орендованих квартирах, спілкувалися з клієнтами, розміщували рекламу послуг та забезпечували збір коштів.

">

Щоденний заробіток «фірми» становив від 25 000 до 150 000 гривень.
Щодоби на «роботу» виходили від 20 до 30 дівчат. За годину роботи кожна отримувала від 2500 гривень, 50% заробітку працівниці віддавали організаторам.

Прокуратура Київської області зазначає, що нині проводиться також перевірка щодо можливого втягнення у зайняття проституцією неповнолітніх.

Правоохоронці провели 13 санкціонованих обшуків за місцями проживання та роботи фігурантів і вилучили низку речових доказів, які підтверджують їхню причетність до вчинення вказаних злочинів, а саме: готівку, мобільні телефони, сім-картки та блокноти з чорновими записами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.